Vilten Sjaals

Vilten Sjaals

Vilten sjaals
De sjaals maak ik van hele fijne, superzachte en niet jeukende merinowol. Vaak in combinatie met zijden stoffen, zijde vezels en/of viscose (plantaardige) vezels. Hierdoor worden de sjaals mooi dun en zacht maar toch ook heerlijk warm.

Mogelijkheden
Zoals met alle vilten producten is er ontzettend veel mogelijk, ook bij de vilten sjaals. Zo kan ik de sjaal eerst in naturel kleurige wol maken en daarna verven voor een natuurlijk kleurverloop. Het is ook mogelijk om juist hele duidelijke designs te leggen zodat bloemen of andere figuren ontstaan. Het kan in naturel tinten of juist heel kleurrijk. Dus ook hier is er veel mogelijk.

Speciale wensen
Een deel van mijn sjaals is te koop in mijn Etsy shop maar heeft u zelf speciale wensen of ideeΓ«n? Mail mij gerust, uiteraard vrijblijvend, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.