Handgemaakte vilten tassen

Handgemaakte vilten tassen

Vilten tassen
Alle vilten tassen zijn handgemaakt door mij. Vilt is een prachtig natuurlijk product wat samen met de lederen hengsels voor een stoere uitstraling zorgt en sterk en duurzaam is. Door losse plukken wol met warm water en olijfzeep met mijn handen om een mal te bewerken, maak ik naadloze tassen.

Kleuren
Ik maak de tassen soms van mooie, naturel kleuren met of zonder zijden vezels of bijvoorbeeld ruwe schapenlokken ter decoratie. Dit geeft een naturel maar ook stoer resultaat. Maar ik maak ook tassen in zebra print, knalroze of in mooie, warme kleuren. Het is maar net wat mijn handen die dag willen maken. Of natuurlijk wat u wilt dat ik maak.
Maar sowieso stop ik in iedere tas enorm veel energie (letterlijk), liefde en plezier. Ook de hengsels en eventuele sluitingen maak en bevestig ik zelf op de tassen zodat echt het hele proces door mij wordt gedaan.

Gepersonaliseerde vilten tassen
Een klein deel van de tassen is te koop via mijn etsy shop maar heeft u zelf ideeΓ«n of wensen?
Mail mij, uiteraard vrijblijvend, via mieke@artimie.com zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Zo kan een gepersonaliseerde, originele vilten tas ontstaan.

Andere producten
Naast tassen maak ik ook heerlijk warme sloffen van vilt. Mooie, dunne sjaals van vilt. En seizoensgebonden decoraties.